Yritys

Vuonna 1995 perustetun Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy:n (SKVY OY) päätoimialat ovat vesihuolto, pohjavesien suojelusuunnitelmat, vesilaitosten riskinarviot ja varautumissuunnitelmat ja verkostosuunnittelu, kunnallistekninensuunnittelu sekä ympäristöpalvelut kuten ympäristölupahakemukset, pilantuneiden maa-alueiden kunnostus, rakennusjätteen kierrätys, MARA-hakemukset, urakoitsijasta riippumattomat kiinteistöjen haitta-aine- ja asbestikartoitukset sekä AVI:n ohjeistuksen mukaiset asbestikartoitusraportit.

Me SKVY OY:ssa tarjoamme kokonaisvaltaisia suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita. Vesihuolto-, yhdyskunta- ja ympäristösuunnitteluun erikoistunut insinööritoimistomme huolehtii myös erilaisten rakennusprojektien kilpailuttamisesta, valvonnasta ja rakennuttamisesta.

SKVY OY:lä ei ole kiinteää toimistoa. Olemme digilisaation myötä mahdollistaneet työntekijöiden etätyön. Tuemme maakuntien elinvoimaisuutta, haja-asutusalueiden työllisyyttä ja samalla pienennämme omaa hiilijalanjälkeämme. SKVY: n kotipaikka on Kuopiossa ja sivutoimipaikkamme ovat Keminmaalla, Joensuussa ja Lappeenrannassa.

Ensisijainen sähköpostiosoitteemme on: skvy@skvy.fi

Löydät meidät myös Facebookista!


sy_jasenyritys_2015_200x100px.pngluotettava_kumppani_yhteistyokumppaneille_176x140.jpg