Hiilijalanjäljen laskenta

Tavoitteena päästöjen vähentäminen ympäristöä ja kustannuksia säästäen

Hiilijalanjäljen laskenta on Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelun yksi osaamisalue. Hiilijalanjäljen laskenta on tehokas työkalu ympäristövaikutusten arvioinnissa, erityisesti ilmastonmuutoksen näkökulmasta. Se auttaa ymmärtämään yrityksen toiminnasta aiheutuvia kasvihuonekaasupäästöjä ja niiden lähteitä. Hiilijalanjäljen laskenta antaa selkeän kuvan päästöjen määrästä, olipa kyse sitten organisaation toiminnasta, tuotteista tai tapahtumista.

Palvelumme avulla voitte saada kattavan ja luotettavan arvion organisaation hiilijalanjäljestä. Työskentelemme yhdessä kanssanne kerätäksemme tarvittavat tiedot ja tiedonlähteet, ja käytämme alan parhaita käytäntöjä ja menetelmiä laskennassa. Analysoimme päästöt eri lähteistä, kuten energiankulutuksesta, liikenteestä, hankinnoista ja jätehuollosta. Jokainen organisaatio ja tilanne on ainutlaatuinen, joten räätälöimme laskentapalvelumme tarpeidenne mukaan. Olipa kyseessä pieni yritys, julkinen organisaatio tai suuri tapahtuma, autamme teitä saamaan selkeän kuvan hiilijalanjäljestänne ja edistämään kestävää kehitystä.


hiilijalanjälki

Yhdessä voimme tehdä positiivisen muutoksen kohti kestävämpää tulevaisuutta

Pyrimme tarjoamaan uusiutuvia, ympäristö- ja kukkaroystävällisiä ratkaisuja, jotka auttavat teitä saavuttamaan omavaraisuutta energiantuotannossa samalla vähentäen hiilijalanjälkeä. Yksilöidyillä ratkaisuilla organisaatio voi saavuttaa merkittäviä säästöjä ja samalla edistää kestävää kehitystä. Energia, vesi ja maaperän uusiutumattomat luonnonvarat asettavat haasteita niin paikallisesti kuin maailmanlaajuisestikin. Ota yhteyttä ja kysy lisää mahdollisuuksista, ja autamme teitä arvioimaan hiilijalanjälkeänne ja löytämään keinoja sen vähentämiseksi. 


Ota yhteyttä!